április 10, 2007

Húsvéti torta

Petra báránykáját terveztem megsütni az ünnepekre, de idő hiányában sajnos nem került rá sor. A motívum viszont jobban tetszett mint a nyuszi, így egy bolyhos birka -báránykának ugyanis túl testes- került az idei húsvéti tortára. A csíkos piskótából pedig rácsos lett!


A torta tölteléke az előző verzióval szemben annyiban változott, hogy a tejcsokis réteg helyére is keserűcsokis krém került.


4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Húsvéti tortához felhasználtam a tölteléket. Mivel csak egy kis 22cm-es tortát csináltam, egy csokis és egy gesztenyés réteg lett, jó sok meggyet nyomiztam belé, mert azt imádjuk. Mennyei lett, gyorsan fogyott, imádom a recepteidet.
Üdv, Zsuzsi

Unknown írta...

szeretném meg kérdezni meg tudni a Húsvéti torta receptét
mert gyönyörű és hát a tortareceptek mind úgy vannak leirva hogy tényleg mind érthetően és apró hasznos tanácsokkal magyarázattal rendesen.nem olyan sürgős csak érdekelne mégis az a recept
köszönöm.MARCSI

Unknown írta...

Szia Marcsi!
A húsvéti torta receptje megegyezik a Csokimousse-gesztenyemousse torta receptjével! (lásd a pirosan kiemelt szöveget, amely a belinkelt oldalra utal) Itt csupán a piskóta mintázata tér el annyiban, hogy nem csíkos, hanem báránykás.

Az egyszerübb visszakeresés érdekében ezt a linket másold be a böngészödbe:
http://href.hu/x/4fw2

psvianne írta...

Szia!
Irtó jól néz ki ez a torta! Amint vége a vizsgáimnak, teszek egy próbálkozást;) Ezt a rácsmintát meg a barit is a "hézagtöltős" technikával csináltad, vagy étcsokival művészkedted a kész tortára? Köszi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails