Édes kis semmiség...
- leveles tészta
- 10 deka marcipán
- 1 tojás
- 1 kanál mascarpone
- 1 ek. liszt
- pár csepp citromlé
- szeletelt mandula
- gyümölcsök
- forró baracklekvár
A marcipánt a tojást a lisztet és a mascarponét simára mixelem és a kb. 10x10 cm-es négyzetekre vágott tésztalapokat megkenem vele. Szeletelt mandulával megszórom, majd 175 fokra előmelegített sütőbe tolom és aranysárgára sütöm. Az előkészített gyümölcsökkel megrakom a megsült lapokat, forró baracklekvárral áthúzom őket, és 1 kanál mascarponét rakok a tetejére.
2 megjegyzés:
Szia Maci
Mit jelent a " forro baracklekvarral athuzom"?
Koszi'
Gyomber
Apropo mint mindig tetszik ez a marcipanos csoda is. Elobb utobb vegig eszem a blogodat.
Gyömbérke, mikróban megmelegített lekvárral kenem meg a gyümölcsöket. Nagyon jól szolgál erre a célra egy szilikonecset. Ettöl szép fénye lesz a gyümölcsöknek és gusztusosak maradnak.
Megjegyzés küldése