- 1 csomag gesztenyemassza
- 2 ek. krémsajt (buko v. philadelphia)
- 1 kanálka rum
- 1 kanál vaníliaesszencia
Sütök néhány palacsintát a szokásos módon, csupán annyi különbséggel, hogy 1 kanál cukrozatlan kakaóport dolgozok a tésztába. Megtöltöm öket a gesztenyés krémsajtos krémmel, feltekerem, srégen felvágom és olvasztott csokival meglocsolom.
4 megjegyzés:
Még a portálon írtad, hogy (néha) magad csinálod a gesztenyepürét. Viszont ott nincs link, a kategóriák között meg nem igazán tudom, hol keressem. Áruld el, léci!
És hadd kérdezzem meg, át fogod ide teleportálni az összes régi receptedet és fotódat, vagy az megmarad archívumnak?
köszi, és csak így tovább!
Azt írtam, hogy néha? Mindig magam bírkózok a gesztenyemassza készítésével:-( Fogok róla bövebben írni, megígérem!
A gportálos recepteket szívesen áthoznám,-teleportálnám, varázsolnám- de az rengeteg munka lenne szerintem. Talán lassacskán, egyenként...Addig megmarad archívumnak.
Vagy létezik egyszerübb módja is a dolognak, csak én nem tudok róla?
Nem emlékezhetek pontosan mindenre, amit olvastam :) Remélem, nincs örök harag azért a "néháért", nem gondoltam, hogy ennyire a szíveden viseled a házi gesztenyemassza sorsát :)
A gportál sajnos nagyon fakerekes, keresni sem lehet egy portálon belül, úgyhogy biztos igazad van, hogy csak egyesével lehetne. Az nekem tökéletes, ha (egyelőre :) megmarad archívumnak, látom, kint is van a linkje, nekem ennyi elég. Köszi!
Ugyanmár, dehogy haragszom!;)
Megjegyzés küldése