október 21, 2008

Spenótsaláta

  • 4 keményre főtt tojás
  • 1 tál megmosott, leszárított spenótlevél
  • 1 citrom leve
  • 1 nagy csokor zöldhagyma
  • 1,5 dl tejszín
  • só, frissen őrölt bors
  • 1 marék pekándió
A tojásokat felaprítom, elkeverem a felkarikázott zöldhagymával, citromlével, tejszínnel, sóval és borssal. A nagyobb spenótleveleket összetépkedem, tálba teszem, összekeverem az öntettel és néhány szem pekándiót tördelek rá.

6 megjegyzés:

cheflaszlo írta...

imádom a spenótot, Mo-n szerintem világszinvonalú a spenót, pici párnácskák...értékes élelmiszer, jó a salátarecept tetszik!

Gyöngyi írta...

Kedves Maci! Régi csodálója vagyok a konyhaművészetednek - még a gportalról ismerjük egymást - a vendégváró diósoddal kapcsolatban leveleztünk, ha emlékszel rá:) Nekem valami nem stimmelt, és Te gyorsan elkészítetted újra:)
Azóta is többször szerepelt már az étlapunkon:)
Ha nem is írok, mégis lelkes látogatód vagyok, öröm ide jönni!

Unknown írta...

Cheflaszlo, örülök, hogy tetszik a recept:o)

Gyöngyi! Már hogyne emlékeznék! Nagyon örülök, hogy jelentkeztél!:o)

Kata írta...

Kedves Maci!

Kipécéztelek, kukkants át kérlek a blogomba!

Fűszeres Eszter írta...

Én is :-)

Unknown írta...

Kata és Eszter, ok, a kedvetekért ;o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails