- 1 apró hagyma nagyon finomra vágva
- 1 érett avokádó
- fél citrom leve
- 1 darabka piros csili felaprítva
- só, bors
Az avokádót hosszában félbevágom és kifordítom belőle a magot. A puha gyümölcshúst kikanalazom a héjakból, és azonnal meglocsolom citromlével. Villával összenyomkodom, hozzáadom a hagymát, sózom, borsozom.
3 megjegyzés:
Mindig tanul az ember! Ezt az almás dolgot pl. soha nem hallottam még, de nem értettem, miért érik túl a banán a gyümölcsöskosárban olyan hamar.
Szia!
Ha a krémbe belekevered az avokádó magját, akkor sem fog megbarnulni (a rusztikusságot is fokozza). Ha csak fél gyümölcsöt használsz, akkor is a maggal együtt kell félretenni, így szép zöld marad. (Dél-Amerikában élek, minden nap avokádót eszem, igaz, itt paltának hívják.)
Nagyon jó a blogod! :)
Igen! :o) Szoktam is azt csinálni, hogy beleteszem a magot, igaz sokan olyankor nagyon rácsodálkoznak,pedig még jól is néz ki ! ;o)
Megjegyzés küldése