- 4 keményre főtt tojás
- 1 tál megmosott, leszárított spenótlevél
- 1 citrom leve
- 1 nagy csokor zöldhagyma
- 1,5 dl tejszín
- só, frissen őrölt bors
- 1 marék pekándió
A tojásokat felaprítom, elkeverem a felkarikázott zöldhagymával, citromlével, tejszínnel, sóval és borssal. A nagyobb spenótleveleket összetépkedem, tálba teszem, összekeverem az öntettel és néhány szem pekándiót tördelek rá.
6 megjegyzés:
imádom a spenótot, Mo-n szerintem világszinvonalú a spenót, pici párnácskák...értékes élelmiszer, jó a salátarecept tetszik!
Kedves Maci! Régi csodálója vagyok a konyhaművészetednek - még a gportalról ismerjük egymást - a vendégváró diósoddal kapcsolatban leveleztünk, ha emlékszel rá:) Nekem valami nem stimmelt, és Te gyorsan elkészítetted újra:)
Azóta is többször szerepelt már az étlapunkon:)
Ha nem is írok, mégis lelkes látogatód vagyok, öröm ide jönni!
Cheflaszlo, örülök, hogy tetszik a recept:o)
Gyöngyi! Már hogyne emlékeznék! Nagyon örülök, hogy jelentkeztél!:o)
Kedves Maci!
Kipécéztelek, kukkants át kérlek a blogomba!
Én is :-)
Kata és Eszter, ok, a kedvetekért ;o)
Megjegyzés küldése