Receptjeim, fotóim, és egyéb írásaim kizárólag az írásos beleegyezésem után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok,ahol nem közlik az egész írást, csak annak első pár sorát, folytatásért pedig a blogomra kattint az olvasó.
8 megjegyzés:
ja!? hogy nem virág?
Pitahangyának olvastam :-)
Maci, ez nem egyike a csodas uj sutijeidnek, desszertjeidnek? Rozsaszin tesztakeregben talalt vanilias makfagyi, mondjuk?
A Gyümölcs-enciklopédia sárkánygyümölcsnek aposztrofálta magyarul. :)
Melyik melyik?
Mire jók?
Milyen ízűek?
Mire használod őket?
Nem írnál bővebben a bejegyzéshez róluk - mert érdekelne.
Köszi.
ez gyönyörű!! bár először azt hittem, hogy rózyába töltött mákos mascarpone-krém, v vmi hasonló! :)
rózsába mármint..
Köszönöm az inspiráló ötleteket!!!
(egy kis jóindulattal a pitahangyát is idesorolom;o)
Megjegyzés küldése