Oldalak

április 19, 2008

A krémek krémje: fetakrém



A hozzávalók:
  • 20 deka feta
  • 20 deka Philadelphia krémsajt (vagy hasonló jellegű)
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 2 ek. csípős ajvar
A fetát darabokra tördelem, beledobom egy magas keverőpohárba, rákanalazom az ajvart, a krémsajtot és a feldarabolt fokhagymát is hozzáadom. Botmixerrel 1 perc alatt simára keverem. Sózni nem szükséges. Friss petrezselyemmel megszórva, friss ropogós kenyérre kenve párja nincs!


2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez tényleg isteni!
Vadászok a kencékre, örülök, hogy idetaláltam.
Köszi,
J.

Névtelen írta...

Igaz,nagyon finom,előtte és előre el
készíteni a najvart.

Megjegyzés küldése